Op Dreef Op Dreef
 • Vervoer

  PARKEREN

  Parkeren kan, en kost €7,50- voor de hele dag. Fout parkeren op het terrein Hatenboer = slepen en dat is zonde van je geld. Parkeer dus netjes op ons festival parkeerterrein, is ook nog eens dicht bij de ingang! Parkeren kan alleen contant betaald worden.


 • Vervoer

  OPENBAAR VERVOER

  Vanaf NS Station Roermond kan je lijn 73 (richting Weert), 77 (richting Venlo), 175 (richting Heythuysen) of lijn 182 (Roermond) nemen en uitstappen bij bushalte Hatenboer/De Weerd. Vanaf daar kan je de borden volgen en is het ongeveer 15 minuten lopen tot aan het terrein. Check voor vertrek 9292.nl voor de laatste OV updates.


 • Algemeen

  LEGITIMATIE & NIX18

  Op Dreef Festival is een 18+ evenement. We werken volgens het NIX principe. Dus ben je 25 jaar of jonger, doe ons even helpen en hou je ID gereed bij de ingang. Alvast heel erg bedankt! Bij twijfel en geen ID mee? Dan moeten we je helaas teleur stellen.


 • FIETSENSTALLING

  Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen 1 van de hekken die we er voor je neer gezet hebben. Wel zo handig :-) Neem je fiets wel mee na het festival, want anders heb je kans dat we het slot moeten doorknippen bij de afbouw. Eigen verantwoording, want we vergoeden dat niet.


 • BETALEN OP HET FESTIVAL

  We werken met muntjes van €2,50 per stuk. Die kan je betalen met PIN en cash. CASH is KING en vooral sneller, dus doe er je voordeel mee!

 • Algemeen

  KLUISJES

  Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. Deze kosten €5,- + €5,- borg. Na het inleveren van jouw sleutel, krijg je je borg weer terug! Voor de mensen die vroeg komen hebben we een aantal cadeautjes verstopt in de kluisjes ;-)

 • Algemeen

  ETEN & DRINKEN

  BBQ, verse friet, crepes, boterhammen, koud bier en cocktails, enkele voorbeelden van wat er te vinden is. Dit betaal je met muntjes, deze kosten €2,50 per stuk en zijn te koop met PIN en contant geld. Nogmaals de tip: CASH IS KING, dit gaat namelijk een stuk sneller dan pinnen!

 • Algemeen

  SIGARETTEN

  Zijn te koop bij de munten kassa’s, cash only!

 • TOILETTEN

  Zijn voldoende aanwezig, en zijn dit jaar he-le-maal gratis! De toiletten worden verzorgd door de Stichting Shitjob. Deze stichting zorgt ervoor dat middels dit project werkzoekenden bezig blijven, beoordeeld worden op hun werk inzet en daardoor sneller aan een nieuwe baan komen. Wat ons betreft een win-win, ook voor jou als bezoeker.

 • EHBO

  Mocht er nou iets zijn, last van de warmte, iets verkeerds gegeten of je hebt iets genomen wat slecht valt, kom dan gewoon naar de EHBO, daarvoor zijn ze er. Ze zijn te vinden aan het begin van het terrein, direct bij de ingang.

 • AFVAL

  Bekertje, of bordje leeg? Help ons een handje mee, en doe je afval in de afvalbak. Er staan er genoeg namelijk. Dankjewel!

 • HET WEER

  Op Dreef Festival is deels overdekt maar ook buiten. Controleer voor je gaat het weer en bereidt je daarop voor. Wordt het warm en zonnig? Neem zonnebrand mee en drink voldoende. Wordt het wat kouder en kans op regen? Zorg dat je je warm aankleed en doe goede schoenen aan. Bovenal, let op je vrienden, wel zo fijn!

 • Algemeen

  MARKTKRAAMPJES EN MEER LEUKS!

  We hebben diverse leuke kraampjes met kleding, zonnebrillen en accessoires op het terrein. Je kan hier alleen met contant geld betalen. Wil je zelf met een kraampje staan?
  Mail dan naar dekabouter@opdreeffestival.nl

  (de organisatie behoud zich het recht voor tot acceptatie van eventuele aanmeldingen ivm een juiste spreiding van het aanbod.)

 • THUIS BRENG SERVICE

  Geen zin om te bobben? Geen probleem! Op Dreef Festival brengt je naar huis! Check HIER langs welke steden de Op Dreef bussen rijden en score je busticket voor €5,-