Oh FAQ! wat nu?

Tickets

Geen paniek! Heb je jouw ticket voor 17 maart 2023 gekocht, dan vind je hem HIER terug. Ticket na 17 maart gekocht? Dan vind je hem HIER terug!

Dat is niet nodig! Jouw kaartje kan gewoon vanaf jouw smartphone gescand worden. Is ook veel fijner voor het milieu! ūüėČ

Dat is geen enkel probleem. Je kan hiermee gewoon naar binnen!

Vervoer

Het navigatieadres: Drakenrijkstraat, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk). Volg de gele borden voor Op Dreef Festival!

Dat kan! Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct naast het festivalterrein, maar VOL=VOL. Een parkeerticket kost ‚ā¨10,-. Kom dus samen en deel je ticket. Fout geparkeerd = slepen en super zonde van je geld. Het navigatieadres: Drakenrijkstraat, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk). Volg de gele borden voor Op Dreef Festival!

Neem de stoptrein richting Station Reuver. Scoor hier een ticket voor de pendelbus vanaf Station Reuver naar Billybird Park Drakenrijk (retourtje). Lopen naar het terrein kan ook, dit duurt ongeveer een half uurtje.

Plan je reis met het OV via 9292.nl!

Nog geen BOB voor je weekend Op Dreef? Geen stress! Ook daaraan hebben we gedacht! Op 27 en 28 mei tijdens Op Dreef Festival kom je vanaf Station Reuver naar Billybird Park Drakenrijk Рen ook weer andersom terug. Hoe lekker is dat?! Scoor hier je retourticket voor de pendelbus. 

  • Let op! √Č√©n retourticket is geldig voor √©√©n festivaldag!

& meer

Op Dreef Festival is een 18+ evenement. Wij werken volgens het NIX principe. Dus ben je 25 jaar of jonger, help ons even en houd je ID gereed bij de ingang. Alvast heel erg bedankt! Bij twijfel en geen ID mee? Dan moeten we je helaas teleurstellen.

Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen een van de hekken die we er voor je neergezet hebben. Neem je fiets wel mee na het festival, want anders heb je kans dat we het slot moeten doorknippen bij de afbouw.

Er zijn digitale kluisjes aanwezig op het terrein. Makkelijk te delen met vrienden! 

Scoor hem meteen n√° het kopen van je ticket of scoor hem HIER en krijg voor aanvang van het evenement een mailtje met het nummer van jouw locker + de code ervan.

We werken dit jaar met een Circular Pet recyclesysteem voor plastic bekers. Waarom? Dit is véél beter voor ons milieu en onze mooie aardbol. Laten we samen zorg dragen voor een betere en schonere toekomst! Check onze infographic (zie afbeelding) en zie hoe jij samen met ons kan recyclen!

Op Dreef Festival is deels overdekt maar ook buiten. Controleer voor je gaat het weer en bereid je daarop voor.

Er zijn geen sigaretten te koop op het evenemententerrein.

Super leuk dat je naar Op Dreef Festival komt. Om alles voor onze gasten veilig te houden, hebben we uiteraard ook huisregels. Bij binnenkomst ga je akkoord met deze huisregels! Voor de huisregels klik HIER !

Op Dreef Festival: 27 en 28 mei 2023

Lijkt het jou leuk om te komen vrijwilligen bij ons festival? Vul dan ons VRIJWILLIGERS FORMULIER in en wie weet tot dan.

Andere vraag? info@opdreeffestival.nl