Frequently asked questions

Tickets

Lekker bezig! Als je geen refund hebt aangevraagd is jouw ticket automatisch geldig voor Op Dreef Festival 2022. Je hoeft daar verder niets voor te doen. Alle ticket kopers hebben op 4 augustus 2021 een e-mail ontvangen met daarin refund informatie. De deadline om een refund aan te vragen stond op 20 augustus. Iedereen die daar gebruik van heeft gemaakt, heeft zijn/haar aankoopbedrag terug ontvangen. Het is dus niet meer mogelijk om een refund aan te vragen. Tip voor als je toch verhinderd bent: bied je ticket te koop aan op TicketSwap!

Geen paniek! Je kan jouw kaartje gemakkelijk terugvinden via de volgende link. Klik HIER!

Dat is niet nodig! Jouw kaartje kan gewoon vanaf jouw smartphone gescand worden. Is ook veel fijner voor het milieu! ūüėČ

Nope! Dat gaat helaas niet. Je krijgt op de eerste dag een fijn bandje waarmee je de volgende dag gewoon zo de tuin in kan lopen.

Dat is geen enkel probleem. Je kan hiermee gewoon naar binnen!

Vervoer

Het navigatieadres: Drakenrijkstraat, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk). Volg de gele borden voor Op Dreef Festival!

Dat kan! Er zijn 600 parkeerplaatsen, maar VOL=VOL. Een parkeerticket kost ‚ā¨10,-. Kom dus samen en deel je ticket. Fout geparkeerd = slepen en super zonde van je geld. Het navigatieadres: Drakenrijkstraat, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk). Volg de gele borden voor Op Dreef Festival!

Neem vanaf Station Roermond de stoptrein richting Nijmegen. Stap bij Station Reuver uit en neem onze pendeldienst naar het festivalterrein. Lopen kan ook. Dit duurt ongeveer een half uurtje!

Van Roermond naar Reuver reis je met Arriva trein. Koop je kaartjes via deze link en pak 20% korting!

Op 4 en 5 juni tijdens Op Dreef Festival rijden er voor de terugreis bussen van het festivalterrein in Reuver naar Station Roermond. LET OP! Deze bussen rijden enkel van Op Dreef Festival in Reuver naar Station Roermond tussen 23:30 en 02:00. 

Overdag kun je ook gebruik maken van onze gratis pendeldienst tussen Station Reuver en Op Dreef Festival. Deze pendelbussen rijden tussen 13:00 en 19:30. Kom op tijd om de inkom piek te vermijden!

Wil jij na afloop van het festival met al je vrienden en vriendinnen meerijden naar Roermond? Reserveer dan snel tickets voor de pendelbus in onze ticketshop, voordat het te laat is!

& meer

Op Dreef Festival is een 18+ evenement. Wij werken volgens het NIX principe. Dus ben je 25 jaar of jonger, doe eens even helpen en houd je ID gereed bij de ingang. Alvast heel erg bedankt! Bij twijfel en geen ID mee? Dan moeten we je helaas teleurstellen.

Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen 1 van de hekken die we er voor je neergezet hebben. Neem je fiets wel mee na het festival, want anders heb je kans dat we het slot moeten doorknippen bij de afbouw.

Er zijn digitale kluisjes aanwezig op het terrein. Makkelijk te delen met vrienden! De rij skippen? Scoor dan tijdens het kopen van je ticket meteen een E-locker. Hiervoor krijg je de mogelijkheid in de ticketshop.

Scoor dan HIER je ticket van je e-locker en krijg een aantal dagen voor het evenement een mailtje met het nummer van jouw locker + de code ervan,

We werken dit jaar met een Circular Pet recyclesysteem voor plastic bekers. Waarom? Dit is véél beter voor ons milieu en onze mooie aardbol. Laten we samen zorg dragen voor een betere en schonere toekomst! Check onze infographic (zie afbeelding) en zie hoe jij samen met ons kan recyclen!

Op Dreef Festival is deels overdekt maar ook buiten. Controleer voor je gaat het weer en bereid je daarop voor.

Er zijn geen sigaretten te koop op het evenemententerrein.

Super leuk dat je naar Op Dreef Festival komt. Om alles voor onze gasten veilig te houden, hebben we uiteraard ook huisregels. Bij binnenkomst ga je akkoord met deze huisregels! Voor de huisregels klik HIER !

Op Dreef zal in 2022 plaatsvinden op 4 en 5 juni. Vanaf 13:00 uur.

Lijkt het jou leuk om te komen vrijwilligen bij ons festival? Vul dan ons VRIJWILLIGERS FORMULIER in en wie weet tot dan.

Heb je nog een andere vraag die niet in deze FAQ staat?
Mail dan naar: info@opdreeffestival.nl