TERUG VAN WEGGEWEEST!

Wat hebben we jullie in 2020 gemist lieve mensen… Geen Op Dreef, geen feest! Maar we zijn hoopvol voor 2021. Daarom nodigen we jou uit om op 14 en 15 augustus het leven te vieren en met ons heerlijk Op Dreef te gaan als nooit tevoren! Want oh wat hebben wij een knaldrang.

Kaartjes
Heb je al een kaartje bemachtigd voor de editie in 2020 en geen refund aangevraagd? Dan bof jij, want dan is jouw kaartje automatisch geldig voor de komende editie! Joew!


Nog geen kaartje? Scoor dan via onderstaande link je kaartje naar een heerlijk weekendje Op Dreef.

 Mocht het festival toch niet door kunnen gaan, dan blijft jouw kaartje geldig voor de komende editie. Ben je dan verhinderd? Dan krijg je uiteraard je geld terug!

Locatie
Voor het eerst vindt ons festival weekend plaats op een mooi stukje Limburg, namelijk: BillyBird Park Drakenrijk in Reuver.

That’s it for now! Tot 14 en 15 augustus op – het uit de hand gelopen tuinfeestje dat Op Dreef Festival heet.

Kaartenwinkel

Frequently asked questions

Tickets

Geen probleem. Als je geen refund hebt aangevraagd is jouw ticket automatisch geldig voor Op Dreef Festival 2021.

Je reserveert middels een aanbetaling van €10,- je plekje naar een weekendje Op Dreef! Als het festival door mag gaan, ontvang je een mailtje waarna je binnen 10 dagen het resterend bedrag dient te betalen. Ben je te laat, dan is de aanbetaling niet terug te vorderen!

Mocht het vanwege de corona maatregelen toch niet door kunnen gaan, dan kun je

(1) je aanbetaling bewaren voor volgend jaar

(2) we storten de €10,- (excl. servicekosten) weer terug op je rekening!

Geen paniek! Je kan jouw kaartje gemakkelijk terugvinden via de volgende link. Klik HIER!

Dat is niet nodig! Jouw kaartje kan gewoon vanaf jouw smartphone gescand worden. Is ook veel fijner voor het milieu! 😉

Nope! Dat gaat helaas niet. Je krijgt op de eerste dag een fijn bandje waarmee je de volgende dag gewoon zo de tuin in kan lopen.

Vervoer

Dat kan! Er zijn 500 parkeerplaatsen, maar VOL=VOL.Een parkeerticket kost €10,-. Kom dus samen en deel je ticket. Fout geparkeerd = slepen en super zonde van je geld.

WIl je toch rijdend komen, dan is het navigatieadres: Welkensvenweg, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk). Volg de gele borden naar het tuinfeest!

Vanaf Station Reuver rijden er pendelbussen rechtstreeks naar Op Dreef!

Neem vanaf Station Roermond de stoptrein richting Nijmegen. Stap bij Station Reuver uit en neem onze pendeldienst naar het festivalterrein. Lopen kan ook. Dit duurt ongeveer een half uurtje!

& meer

Op Dreef Festival is een 18+ evenement. Wij werken volgens het NIX principe. Dus ben je 25 jaar of jonger, doe eens even helpen en houd je ID gereed bij de ingang. Alvast heel erg bedankt! Bij twijfel en geen ID mee? Dan moeten we je helaas teleurstellen.

Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen 1 van de hekken die we er voor je neergezet hebben. Neem je fiets wel mee na het festival, want anders heb je kans dat we het slot moeten doorknippen bij de afbouw.

Er zijn digitale kluisjes aanwezig op het terrein. Makkelijk te delen met vrienden!

Op Dreef Festival is deels overdekt maar ook buiten. Controleer voor je gaat het weer en bereid je daarop voor.

Er zijn geen sigaretten te koop op het evenemententerrein.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jij bent heerlijk Op Dreef!